Verkeersongeval

Wij helpen slachtoffers (zoals automobilisten, fietsers en wandelaars) die zijn aangereden door een ander. Als fietser of voetganger zelf een fout gemaakt? Vaak heb je alsnog recht op een schadevergoeding. Ook bij eenzijdige verkeersongevallen kan je in sommige gevallen bij ons terecht.

Bedrijfsongeval

Letsel opgelopen tijdens het werk? Jouw werkgever heeft een verstrekkende zorgplicht, waardoor hij al gauw aansprakelijk is voor de door jou opgelopen schade. Wij beoordelen de aansprakelijkheid en berekenen op welke schadevergoeding jij recht hebt.

Beroepsziekte

Als je langdurig bent blootgesteld aan ongezonde werkomstandigheden, dan kan je daardoor ziek worden. Voorbeelden van beroepsziekten zijn: een burn-out, ptss, schildersziekte of longaandoeningen. Wij werken met de beste deskundigen om jouw zaak te onderzoeken.

Geweld of zeden

Wij staan slachtoffers bij tijdens het strafproces tegen de dader. We helpen je desgewenst bij jouw spreekrecht en dienen, namens jou, een ‘vordering benadeelde partij’ in. De overheid vergoedt in veel gevallen de advocaatkosten, ongeacht jouw inkomen.

Medische fout

Was er sprake van een complicatie of een medische fout? Het onderscheid tussen die begrippen is essentieel in een letselschadezaak. We werken met een medisch adviseur. Hij verricht een eerste haalbaarheidsonderzoek voor je. Hierna weten we hoe sterk jouw zaak is.

Overige ongevallen

Gebeten door de hond van een ander? Gevallen over een uitstekende boomwortel? Of heeft jouw kind een ongeval gehad tijdens de gymles? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Leg ons jouw casus voor en wij bekijken of je recht hebt op schadevergoeding.

Diensten Heelmeesters Letselschade Advocaten

Schadevergoeding

Heb ik recht op schadevergoeding?

Zodra de aansprakelijkheid van de wederpartij in jouw zaak vaststaat, heb je recht op schadevergoeding. Op onze website vind je voorbeelden en een uitleg van een aantal schadeposten. Die schadeposten worden tijdens jouw zaak bijgehouden in een zogenaamde schadestaat. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we waar jij recht op hebt.

Kom geheel vrijblijvend kennismaken

dan bespreken wij samen de weg naar herstel