Studentstage

Studeer jij rechten (WO) en wil je ervaren hoe het er in de praktijk van een letselschadeadvocaat aan toegaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Door in de praktijk mee te werken kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Je loopt fulltime stage, wordt begeleid door twee ervaren advocaten en gaat samen met hen op pad. Zo kan jij tijdens jouw werkzaamheden huisbezoeken, onderhandelingen, zittingen en/of besprekingen bijwonen. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken en maak je (nader) kennis met het rechtsgebied Letselschade.

Al snel zul je merken dat een dag van een letselschadeadvocaat nooit hetzelfde is. Het is een leerzame ervaring om achteraf goed te kunnen beoordelen of het werken bij een gemoedelijk specialistisch kantoor (in letselschade) iets voor jou is.

Arbeidsvoorwaarden

Vanaf het tweede studiejaar kun je bij Heelmeesters de advocatuur verkennen gedurende een periode van twee maanden voor vijf dagen per week. In overleg is het ook mogelijk een studentstage te lopen gedurende een periode van drie maanden voor drie dagen per week. We houden altijd rekening met je tentamenverplichtingen.

De vergoeding voor een studentstage bedraagt € 650,00 bruto per maand op basis van vijf dagen per week.

Solliciteren

Kun jij prima zelfstandig werken, lever je graag kwaliteit en heb je een sterke intrinsieke motivatie om met ons kennis te maken? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Op dit moment zijn er nog stageplekken vrij in de volgende periodes:

  • januari – februari 2023;
  • februari – maart 2023;
  • maart – april 2023;
  • april – mei 2023;
  • mei – juni 2023; en
  • juni – juli 2023.

Stuur je motivatiebrief (inclusief cv en cijferlijst) naar Anne of Stijn.