Op zoek naar een letselschade advocaat in Mierlo?

Heb jij letsel opgelopen in Mierlo en behoefte aan een betrouwbare letselschade advocaat die jouw belangen optimaal kan behartigen? Dan ben je bij Heelmeesters aan het juiste adres. Heelmeesters komt bij jou langs in Mierlo, geeft je gratis advies en helpt je om de vergoeding te krijgen waar jij recht op hebt.

mr. A. (Anne) Damen-Verstappen (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

Als je slachtoffer bent geworden van een ongeval, wil je jezelf kunnen focussen op jouw herstel. Ik help je graag om de zaken op een rijtje te zetten en je de zorgen rondom de juridische kwestie uit handen te nemen. Ik zorg ervoor dat jij de schadevergoeding krijgt waarop je recht hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag bij je langs in Mierlo.

mr. A.P. (Anne) Verstappen

LSA-advocaat / eigenaar

Waarom hulp bij letselschade in Mierlo?

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen hebben. Heeft een ander jouw ongeval veroorzaakt? Of ben je verzekerd voor deze situatie? Waarschijnlijk heb je dan recht op een schadevergoeding. Laat je bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Heelmeesters Letselschade Advocatuur werkt in en rondom Mierlo. Het kantoor heeft jarenlange ervaring en alle nodige kennis van wet- en regelgeving in huis. Zo nodig zal zij voor jouw schadevergoeding vechten, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op die manier kan jij je volledig focussen op jouw herstel.

Waarom Heelmeesters?

Bekijk de animatie voor een korte uitleg.

Wat zijn de specialisaties?

Heelmeesters is de letselschadespecialist in de regio Mierlo. Zij is gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten, medische missers of letselschade door dieren. Ook bij schade die ontstaat door andere oorzaken kan zij je doorgaans helpen. Of je dus een verkeersongeval hebt gehad op de Bekelaar, op de fiets bent aangereden of op je werk gewond bent geraakt, Heelmeesters kan jou vertellen waar je recht op hebt.

Gewoon bij je thuis in Mierlo? Of bezoek ons!

Heelmeesters komt vrijblijvend bij jou langs in Mierlo om jouw letselschadekwestie te bespreken. Of, kom je liever bij ons? Je bent van harte welkom op ons kantoor te Helmond. Een oriënterend gesprek is altijd gratis. We bespreken dan de haalbaarheid van jouw zaak. Aarzel niet, neem contact op, vertel jouw verhaal en dan helpt Heelmeesters jou verder!

mw. mr. E.M.M. (Emmy) van den Boogaard

Letselschade Jurist

Neem vrijblijvend contact op.