Op zoek naar een letselschade advocaat in Asten?

Heb jij letsel opgelopen in Asten en behoefte aan een betrouwbare letselschade advocaat die jouw belangen optimaal kan behartigen? Dan ben je bij Heelmeesters aan het juiste adres. Onze deskundige advocaten komen bij jou langs in Asten, geven je gratis advies en helpen je om de vergoeding te krijgen waar jij recht op hebt.

mr. A. (Anne) Damen-Verstappen (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

Als je slachtoffer bent geworden van een ongeval, wil je jezelf kunnen focussen op jouw herstel. Ik help je graag om de zaken op een rijtje te zetten en je de zorgen rondom de juridische kwestie uit handen te nemen. Ik zorg ervoor dat jij de schadevergoeding krijgt waarop je recht hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag bij je langs in Asten.

mr. A.P. (Anne) Damen-Verstappen

LSA-advocaat / partner

Waarom hulp bij letselschade in Asten?

Een ongeval kan vervelende lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen hebben. Heeft een ander jouw ongeval veroorzaakt? Of ben je verzekerd voor deze situatie? Waarschijnlijk heb je dan recht op een schadevergoeding. Laat je bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat. Heelmeesters Letselschade Advocaten werkt in en rondom Asten. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring en hebben alle nodige kennis van wet- en regelgeving in huis. Zo nodig zullen zij voor jouw schadevergoeding vechten, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op die manier kan jij je volledig focussen op jouw herstel.

Waarom Heelmeesters Letselschade Advocaten?

Bekijk de animatie voor een korte uitleg.

Wat zijn onze specialisaties?

Heelmeesters is de letselschadespecialist in de regio Asten. Wij zijn gespecialiseerd in het bijstaan van slachtoffers van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, beroepsziekten, medische missers of letselschade door dieren. Ook bij schade die ontstaat door andere oorzaken kunnen wij je doorgaans helpen. Of je dus een verkeersongeval hebt gehad op de A67, op de fiets bent aangereden of op je werk gewond bent geraakt, Heelmeesters kan jou vertellen waar je recht op hebt.

Gewoon bij je thuis in Asten? Of bezoek ons!

mr. S.A.W. (Stijn) Kerkhof (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

Heelmeesters Letselschade Advocaten komt vrijblijvend bij jou langs in Asten om jouw letselschadekwestie te bespreken. Of, kom je liever bij ons? Je bent van harte welkom op de Brainport Human Campus te Helmond. Een oriënterend gesprek is altijd gratis. We bespreken dan de haalbaarheid van jouw zaak. Aarzel niet, neem contact op, vertel jouw verhaal en dan helpen wij jou verder!

mr. S.A.W. (Stijn) Kerkhof

LSA-advocaat / partner

Neem vrijblijvend contact op.