Onze uitgangspunten

In een onzekere tijd is het belangrijk een betrouwbare partner te hebben.

Gratis eerste gesprek

Zodra de aansprakelijkheid erkend is, verhalen wij daarnaast jouw verdere advocaatkosten. Hierdoor hoef jij ons in jouw zaak waarschijnlijk helemaal niets te betalen.

Maximaal resultaat

We leggen de lat hoog en streven naar het hoogst haalbare resultaat binnen de gegeven omstandigheden. Bij iedere stap in het proces schatten wij jouw kansen opnieuw in.

Kennis en deskundigheid

We beschikken over specialistische kennis en zijn lid van de LSA. Onze kennis geeft jou in veel gevallen een voorsprong op de wederpartij.

Korte lijnen

We reageren snel en zijn toegankelijk. We houden je goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw dossier. Veel te bespreken? Kom dan gerust bij ons op de koffie.

De juridische beoordeling bij letselschade.

Gevallen over een uitstekende boomwortel, gestruikeld over een kabel op de weekmarkt, gevallen van een paard of heeft jouw kind letsel opgelopen doordat een oefening tijdens de gymles niet goed was uitgelegd? De kans bestaat dat jouw schade voor vergoeding in aanmerking komt.

Ondersteuning

Vanaf het moment waarop wij worden ingeschakeld proberen wij jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dit doen wij in de eerste fase – waarin aansprakelijkheid nog moet worden vastgesteld – door jou goed te adviseren, te ondersteunen en waar nodig te procederen. In de tweede fase doen wij dit door gerichte vragen te stellen, zodat wij snel jouw schade in beeld krijgen en weten waar jij mee geholpen bent.

Traject van herstel en schadebegroting

Nadat deze eerste hobbel genomen is, te weten aansprakelijk is erkend, richt het traject zich enkel nog op jouw herstel, re-integratie en de afdoening van de schade. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van andere deskundigen. Denk bijvoorbeeld aan medisch adviseurs die iets kunnen zeggen over het verband tussen jouw letsel en het ongeval, maar ook aan een rekenkundige om jouw inkomens- en pensioenschade te berekenen. Doordat wij zijn gevestigd op de Brainport Human Campus te Helmond zijn de lijntjes met deskundigen op het gebied van re-integratie bovendien kort. De campus staat namelijk volledig in het teken van het (terug)vinden van werkgeluk.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor een vrijblijvend advies kun je met ons contact opnemen en wij vertellen je dan over de haalbaarheid.

Neem vrijblijvend contact op.