Heelmeesters motivatie

In een onzekere tijd is het belangrijk een betrouwbare partner te hebben.

Gratis eerste gesprek

Heelmeesters maakt een eerste beoordeling en kijkt naar de te verwachte kosten. Mocht je voor rechtsbijstand verzekerd zijn, dan kan zij je mogelijk gratis bijstaan.

Maximaal resultaat

Heelmeesters legt de lat hoog en streeft naar het hoogst haalbare resultaat binnen de gegeven omstandigheden. Bij iedere stap in het proces schat zij jouw kansen opnieuw in.

Kennis en deskundigheid

Heelmeesters beschikt over specialistische kennis en is lid van de LSA. Deze kennis geeft jou in veel gevallen een voorsprong op de wederpartij.

Korte lijnen

Heelmeesters reageert snel en is toegankelijk. Heelmeesters houdt je goed op de hoogte van ontwikkelingen in jouw dossier. Veel te bespreken? Kom dan gerust op de koffie.

De juridische beoordeling bij letselschade.

Gevallen over een uitstekende boomwortel, gestruikeld over een kabel op de weekmarkt, gevallen van een paard of heeft jouw kind letsel opgelopen doordat een oefening tijdens de gymles niet goed was uitgelegd? De kans bestaat dat jouw schade voor vergoeding in aanmerking komt.

Ondersteuning

Vanaf het moment waarop Heelmeesters wordt ingeschakeld probeert zij jou zoveel mogelijk uit handen te nemen. Dit doet zij in de eerste fase – waarin aansprakelijkheid nog moet worden vastgesteld – door jou goed te adviseren, te ondersteunen en waar nodig te procederen. In de tweede fase doet Heelmeesters dit door gerichte vragen te stellen, zodat zij snel jouw schade in beeld krijgt en weet waar jij mee geholpen bent.

Traject van herstel en schadebegroting

Nadat deze eerste hobbel genomen is, te weten aansprakelijk is erkend, richt het traject zich enkel nog op jouw herstel, re-integratie en de afdoening van de schade. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van andere deskundigen. Denk bijvoorbeeld aan medisch adviseurs die iets kunnen zeggen over het verband tussen jouw letsel en het ongeval, maar ook aan een rekenkundige om jouw inkomens- en pensioenschade te berekenen.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor een vrijblijvend advies kun je met Heelmeesters contact opnemen en zij vertelt je dan over de haalbaarheid.

Neem vrijblijvend contact op.