Brainport Human Campus

Een team van deskundigen onder één dak

Naast gespecialiseerde letselschade advocaten vind je op onze campus arbeidsdeskundigen, jobcoaches en een (bedrijfs)arts. Het is een unieke samenwerkingsformule. Wij werken samen voor het beste resultaat in jouw zaak.

Heelmeesters Letselschade Advocaten kantoor Brainport Human Campus

Vacature

Word jij onze (eerste) student-stagiaire?

Dat jij alles op alles zet om een slachtoffer te ontzorgen vinden wij bewonderenswaardig. Samen met jouw frisse kijk kunnen wij nog betere juridische bijstand verlenen aan onze cliënten.

Wij zijn een jong en ambitieus advocatenkantoor. We zijn volledig gespecialiseerd in rechtsbijstand aan slachtoffers van ongevallen en misdrijven. Daarbij leggen we de dienstverlenende lat hoog. Cliënten ervaren bij ons rust, deskundigheid, betrouwbaarheid en voortvarendheid.

Ons kantoor is gevestigd op de fijnste plek van Helmond, namelijk: de Brainport Human Campus. De campus is een bron van werkgeluk.

Zit jij in de afrondende fase van jouw universitaire rechtenopleiding en wil je ervaren hoe het er in onze praktijk aan toegaat? Dan dagen wij jou uit om bij ons te solliciteren.

Meer info? Check onderstaande link.

Student-stagiaire (M/V/X)
Jan en Koek (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

Koffie van Jan & Koek

Van onze koffiemakers word je blij!

Koffiebar Jan&Koek biedt een waardevolle dagbesteding voor mensen waarvoor een zelfstandige positie op de arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is. Zij worden gesteund door de Driessen Foundation. Jan&Koek is de centrale ontmoetingsplek op onze campus.

Vlamovenweg 2 te Helmond

Wij geven je graag een rondleiding over de campus.

Bel ons op 0492 – 745 537

contactformulier