mr. S.A.W. (Stijn) Kerkhof (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

mr. S.A.W. (Stijn) Kerkhof

LSA-advocaat / partner

Meer over Stijn.

Stijn werkte in 2008 – naast een studie Bedrijfskunde MER – bij de Academie voor de Rechtspraktijk (een opleidingsinstituut voor advocaten). Achter in de zaal volgde hij vaak de colleges. De sprekende verhalen uit de rechtspraktijk intrigeerden hem, zeker wanneer het ging om medische fouten of ongevallen. Dat zijn gebeurtenissen die iedereen kunnen overkomen en een grote impact kunnen hebben op de kwaliteit van leven. Na de afronding van Bedrijfskunde besloot Stijn Rechtsgeleerdheid te studeren in Tilburg. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Hij was circa zeven jaar werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor als letselschade advocaat en later ook als voorzitter van de sectie ‘Aansprakelijkheid, (letsel)schade & verzekering’.

Kenmerkend aan zijn aanpak is dat Stijn zich vastbijt in een zaak totdat hij een goede uitkomst heeft bereikt. Daarbij adviseert hij realistisch en procedeert hij scherp. Hij creëert rust en duidelijkheid. Stijn hecht veel waarde aan de vertrouwensband die hij met zijn cliënten opbouwt.

Hij staat onder meer cliënten bij met een orthopedisch letsel of een whiplash door een ongeval. Verder heeft Stijn veel ervaring in de juridische bijstand van slachtoffers met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en/of geestelijk letsel. Vanwege zijn bedrijfskundige achtergrond is Stijn daarnaast een ideale advocaat voor ondernemers met letselschade.

vorige