mr. A.P. (Anne) Verstappen

LSA-advocaat / eigenaar

Meer over Anne.

“Als letselschade advocaat geef ik slachtoffers van misdrijven en ongevallen een stem. Zonder te schreeuwen, stel ik alles in het werk om ervoor te zorgen dat een slachtoffer gehoord wordt.”

Maak kennis met Anne, een ervaren letselschade advocaat en de trotse eigenaar van een jong advocatenkantoor.

Haar juridische bekwaamheid wordt versterkt door haar creatieve manier van denken en haar liefde voor taal. Anne is een regelrechte doorzetter met veel veerkracht. Zij is besluitvaardig, schept snel orde in chaos en weet van iedere nood een deugd te maken. Zo presteerde zij het ooit om de verkeerde vakantie te boeken en vervolgens de tijd van haar leven te hebben.

Slim procederen en debatteren op het scherpst van de snede zijn vaardigheden die zij door de jaren tot in de puntjes heeft ontwikkeld. Dit heeft al vaak goed uitgepakt voor haar cliënten en blijkt ook uit haar verleden. Zo won zij in april 2017 de Internationale Zuidelijke Pleitwedstrijden en nam daarbij als één van de weinige Nederlanders ooit de prestigieuze Schellenbachtrofee in ontvangst.

Al vanaf jonge leeftijd houdt Anne ervan om een stevig debat op te zetten. Zo heeft zij deelgenomen aan diverse debattoernooien en is zij sinds haar dertiende actief in de lokale politiek van de gemeente Deurne, waar zij nu ook lijsttrekker is.

Anne is inmiddels een bekend slachtofferadvocaat. Bij de rechtbanken en gerechtshoven (met name in Den Bosch) kun je haar geregeld vinden.