mr. A. (Anne) Damen-Verstappen (Heelmeesters Letselschade Advocaten)

mr. A.P. (Anne) Verstappen

LSA-advocaat / partner

Meer over Anne.

Sinds september 2014 is Anne werkzaam in de advocatuur. Tot 2018 werkte zij op het terrein van het aansprakelijkheidsrecht in brede zin. Zij stond toen met name aan de kant van de aansprakelijkheidsverzekeraar. Uitdagend, zeker, maar zij voelde zich meer betrokken bij het verhaal van de slachtoffers en nabestaanden. Het verbaasde dan ook niemand toen zij zich in 2018 volledig toelegde op het bijstaan van slachtoffers en nabestaanden van bijvoorbeeld verkeersongevallen, arbeidsongevallen en misdrijven.

Anne’s kracht ligt in haar betrokkenheid, vasthoudendheid en het creatief zijn in bedenken van oplossingen. Slim procederen en debatteren op het scherpst van de snede zijn vaardigheden die zij door de jaren tot in de puntjes heeft ontwikkeld. Dit heeft al vaak goed uitgepakt voor haar cliënten en blijkt ook uit haar verleden. Zo won zij in april 2017 de Internationale Zuidelijke Pleitwedstrijden en nam daarbij als één van de weinige Nederlanders ooit de prestigieuze Schellenbachtrofee in ontvangst. Al vanaf jonge leeftijd houdt Anne ervan om een stevig debat op te zetten. Zo heeft zij deelgenomen aan diverse debattoernooien en is zij sinds haar dertiende actief in de lokale politiek van de gemeente Deurne, waar zij nu ook lijsttrekker is.

Het belangrijkste is echter dat Anne niet alleen van praten houdt, maar ook goed kan luisteren. Om een slachtoffer of nabestaande daadwerkelijk van dienst te kunnen zijn, moet een advocaat immers de tijd nemen om haar of hem aan te horen en het verhaal helder te krijgen. Door het stellen van vele vragen haalt Anne de relevante juridische details uit het verhaal van haar cliënten.

Anne is inmiddels een bekend slachtofferadvocaat. Bij de rechtbanken en gerechtshoven (met name in Den Bosch) kun je haar geregeld vinden.